Şi BMW are probleme
" Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident de circulaţie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drăghiceni, judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate, maşina pe care o conducea fiind complet distrusă.
Dinescu a declarat pentru MEDIAFAX că maşina sa, un SUV BMW, avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odată ajuns la Bucureşti.
"Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul la Bucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung", a declarat Dinescu, miercuri la prânz, pentru MEDIAFAX."
BMW
- Bog54
- Membru Platina
- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1,6/122 CP
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: Omul de serviciu
- Acc3nt
- Membru Argint
- Tipul: Ioniq 5
- Capacitatea cilindrică: 0000
- Combustibil: Electric
- Anul fabricaţiei: 2021
Re: BMW
Bimerul in cauza a fost (odihneasca-se in pace, Amin) un X5
Asa ca noi avem masini frate, la noi nu prea are cum sa se blocheze directia (aceasta este cauza comunicata a accidentului) chiar daca se opreste motorasul trag de volan ca la camion, dar nu se blocheaza
Asa ca noi avem masini frate, la noi nu prea are cum sa se blocheze directia (aceasta este cauza comunicata a accidentului) chiar daca se opreste motorasul trag de volan ca la camion, dar nu se blocheaza

- ilie_v
- Membru Platina
- Tipul: Accent
- Capacitatea cilindrică: 1399
- Anul fabricaţiei: 2008
- Status: "Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
Uite aici scoala veche si tot nemteasca.... 

-
- Membru Bronz
- Tipul: i40
- Capacitatea cilindrică: 1591
- Combustibil: aer
- Anul fabricaţiei: 2012
BMW seriile 5, 6 si 7, rechemate in service pentru probleme la frana http://stirileprotv.ro/stiri/internatio ... frana.htmlBog54 wrote:Şi BMW are probleme
" Poetul Mircea Dinescu a fost rănit uşor într-un accident de circulaţie petrecut miercuri la prânz, în localitatea Drăghiceni, judeţul Olt, în timp ce se îndrepta către Bucureşti dinspre Cetate, maşina pe care o conducea fiind complet distrusă.
Dinescu a declarat pentru MEDIAFAX că maşina sa, un SUV BMW, avea nişte probleme tehnice, iar el intenţiona să o repare odată ajuns la Bucureşti.
"Aveam vreo două becuri aprinse în bord, semn că erau ceva probleme. Nu le-am neglijat, aveam de gând să rezolv totul la Bucureşti, însă nu am mai reuşit să ajung", a declarat Dinescu, miercuri la prânz, pentru MEDIAFAX."

- razvante
- Membru Bronz
- Tipul: Lancer
- Capacitatea cilindrică: 1,6
- Anul fabricaţiei: 2007
Eu sunt tentat sa cred ca i s-au blocat rulmentii la vreo roata. El asa declarase ca i s-au blocat rotile din senin, masina a franat si nu a mai avut control asupra ei.