Salutare,ma poate ajuta cineva sa-mi zica unde este amplasata unitatea pt inchiderea centralizata(unitatea alarma) la Hyundai ix35,poate are cineva documentatia.Se poate active cumva atunci cand inchid usile din telecomanda sa scoata si ea ceva un bip,asa cum fac alarmele montate ulterior?
----- cum se poate seta ca usile sa se inchida automat dupa ce masina se pune in miscare? se poate doar de pe diagnoza?
Unitate alarma hyundai ix35
- eduard07
- Membru

- Tipul: ix35
- Capacitatea cilindrică: 1995
- Combustibil: diesel
- Anul fabricaţiei: 2012
- Razica
- Membru Bronz

- Tipul: i30
- Capacitatea cilindrică: 1.6L/126 cp
- Combustibil: Benzina
- Anul fabricaţiei: 2011
Re: Unitate alarma hyundai ix35
Salut,
nu stiu la ix 35 cum e, dar la i30 facelift (2011) s-a facut setarea pe diagnoza. masina a venit din fabrica cu setarea dezactivata. blocarea usilor se poate face la 25 km/h sau la 40km/h.
mentionez ca s-a activat aceasta setare la cererea mea, iar tipul care s-a ocupat de ea zicea ca unele (i30) nu au optiunea asta.
parerea mea e sa te duci o fuga pana in service, nu costa decat timp.
nu stiu la ix 35 cum e, dar la i30 facelift (2011) s-a facut setarea pe diagnoza. masina a venit din fabrica cu setarea dezactivata. blocarea usilor se poate face la 25 km/h sau la 40km/h.
mentionez ca s-a activat aceasta setare la cererea mea, iar tipul care s-a ocupat de ea zicea ca unele (i30) nu au optiunea asta.
parerea mea e sa te duci o fuga pana in service, nu costa decat timp.
-
tibetan74
- Tipul: ix35
- Capacitatea cilindrică: 1590
- Combustibil: benzina
- Anul fabricaţiei: 2014
Există posibilitatea de a seta ca la închiderea mașinii să se închidă singure geamurile?
-
Dannyboy
Nu, daca vorbesti de inchiderea cu care vine masina din fabrica. Pentru o alarma montata ulterior ai nevoie de un modul suplimentar de ridicare a geamurilor la inchiderea usilor. Dezavantajul la acest modul e ca vara nu mai poti lasa geamurile putin lasate ca sa nu se mai faca exagerat caldura.